Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

WW3

Sasszem Brigád jelenti

Sasszem Brigád jelenti

Mesterlövész menekültek

2016. január 25. - CrossWare

Svédország államilag szervezett mesterlövész tanfolyamot kinál muszlim menekülteknek

A Svéd állam "mesterlövész" tanfolyamot inditott a frissen érkezett harmadik világbeli migránsok részére a beilleszkedési programjuk részeként, annak ellenére, hogy egyre több terrorista támadás történik európában migránsok részvételével.

allehanda-shooting-03

Ez a szinte hihetetlen mélységbe zuhanó őrület két évvel ez elött kezdődött és egy pozitiv migráns-támogató hangnemben iródott cikk számolt be róla először az Allehanda nevű svéd újságban ezzel a cimmel: "Laddade för prickskytte" magyarul kb. "Tüzelésre készülve" A cikk sok harmadik világbeli migránst mutat amint alapos kiképzésben vesznek részt Sollefteå városának lőterén, közép Svédországban.

allehanda

Allehanda bemutatja olvasóinak, hogy a tanfolyamok ősszel kezdődtek először csak kis csoportokban, de az érdeklődés hamarosan óriási mértékben megnőtt a friss migránsok között.

Amikor az Allehanda újságirói meglátogatták a lőteret, több mint 50 fiatal migráns gyakorlatozott és javitgatta célzó képességeit. Ami még ennél is érdekesebb, a mesterlövész kurzust államilag támogatja egy migránsok beilleszkedését támogató svéd szervezet. Fiatalok akik a világ minden részéről jöttek: Sziriából, Afganisztánból, Afrikából és Dél Amerikából mind lelkesen járnak a mesterlövész tanfolyamokra és ahogy az Allehanda újságirója idézte a tanfolyam vezetőjét Birgit Höglint: sokuk nagyon érdeklödő és tehetséges. A program része egy svéd nyelvtanfolyamnak a helyi középiskolából meséli Höglin, a program előnye sokkal több mint csak megtanitani a megszállókat, hogy hogyan lőjenek mesterlövész puskával. "Ime nézzék ahogy svédül beszélnek, új emberekkel találkoznak és más szociális környezetben vannak együtt. Remekül segiti a társalgási készségük fejlődését", mondja Höglin. Úgy néz ki, hogy ezek a liberálisok egyáltalán nem aggódnak amiatt, hogy minden egyes terrorista támadást migránsok követtek el Európában 2015-ben. Egy államilag támogatott mesterlövész tanfolyam "fiatal migránsok" részére annyira az totális őrület világába tartozik, hogy valami elképesztően bizarr viccnek tűnik. SAJNOS AZONBAN NEM AZ!

allehanda-shooting-04

allehanda-shooting-02

allehanda-shooting-01

A bejegyzés trackback címe:

https://eagle-eyes.blog.hu/api/trackback/id/tr438310498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása