Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

WW3

Sasszem Brigád jelenti

Sasszem Brigád jelenti

Miért szeretik a globalisták az iszlámot?

2016. május 15. - CrossWare

A Globalisták IMÁDJÁK az Iszlámot! Minden van benne, amit csak akarhatnak egy hazug vallástól. Kedvelik a brutalitását, ahogy kegyetlenül leszámol elégedetlenkedőkkel a saját soraiban. Szeretik ahogy a követőit kivetkőzteti emberi mivoltjukból és átváltoztatja őket biológiai ágyútöltelékké készen arra, hogy feláldozzák magukat a hitetlenek ellen. Rajonganak azért, hogy felmorzsolja a lelket és hogy képes egész lakosságokat ostobaságban és nyomorban tartani, megtagadva történelmüket és tudományt tőlük, meggyőzve őket, hogy a harc a hitetlenek ellen fontosabb mint polgári vívmányok és létesítmények. Kedvelik az igazi nemi erőszak kultúráját, ahogy lealacsonyítja a nőket és lányokat egyszerű élő-állománnyá amely bármikor megerőszakolható, verhető és akár eladható is egy kósza ötlettel. De legjobban a megkérdőjelezhetetlen hűség rendszerét szeretik, ahogy a követőik még meggondolni sem merik, ha az imámjuk azt mondja nekik, hogy öld meg azt az embert, vagy robbantsd fel azt az óvodát vagy éppen verd agyon a saját lányodat. Ezért választották az Iszlámot, ezt a démonikus halál-szektát a Globalisták, az Új Világrend hivatalos új vallásának. – cyberjacques (fordította: crossware)

Ez a hozzászólás eredetileg az http://www.infowars.com egyik cikkéhez volt adva, de olyan frappánsan foglalta össze a kapcsolatot az elit és a primitive Iszlám között, hogy egyszerűen muszáj volt lefordítanom. 

Itt az eredeti angol szöveg:

"The globalists LOVE Islam. It's everything they could possibly want in a false religion. They love its brutality, the way it viciously polices its own and crushes dissent from within. They love its dehumanization, how it turns its followers into little more than human ammunition, eager to be spent in the slaughter of infidels. They love its crushing of spirit, how it keeps entire populations ignorant of history and science while living in destitute poverty, convincing them that fighting the infidels is more important than civilian infrastructure. They love its real rape culture, the way it reduces women and girls to mere livestock, to be raped or beaten or killed or sold on a whim. But most of all, they love its system of unquestioning loyalty, how its followers wouldn't dare think twice if their imams told them to butcher that person or blow up that kindergarten or beat their own daughter to death. This is why the demonic death cult of Islam has been chosen by the globalists as the official false religion of their new world order." - cyberjacques

A bejegyzés trackback címe:

https://eagle-eyes.blog.hu/api/trackback/id/tr518717572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása